ÄR DU TELANOVAS NÄSTA STJÄRNSÄLJARE?

INTRESSERAD?

Ansök längst ner!

Telanova söker nu säljare med vinnarinstinkt till vårt huvudkontor vid Kungsportsplatsen i Göteborg

Ditt största fokus är att få in kunder till oss som mobiloperatör och se till att dessa är 100% nöjda.

Att skapa förtroende och goda relationer till dina kunder såväl som dina kollegor är en mycket betydelsefull del av jobbet. Du arbetar mot tydliga mål och drivs av resultat, samtidigt som du är en lagspelare med ett nära samarbete med våra kvalitetsansvariga och övriga säljare.Våra säljare erbjuds branschens bästa lönevillkor tillsammans med en garantilön.

Om företaget:

Mobiloperatören Telanova startade under 2017 med målsättningen att bli en av Sveriges största virtuella mobiloperatör. Vi är en organisation med nästan 60 anställda. Våra värderingar Happy, Loyalty & Heart, genomsyrar allt vi gör, både på jobbet och privat. Telanova tillhör koncernen MobileGroup Nordic AB

Om dig:

KOMPETENSKRAV:
Du har precis slutat gymnasiet och är i början av din karriär. Du har ett starkt driv att alltid vilja prestera på topp och ge kunder det bästa bemötandet. Du har en god social förmåga och kan hantera olika sorters människor på ett ödmjukt sätt.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER:
Som person är du noggrann, effektiv och ser möjligheter framför problem. Du tycker om att ta ansvar och kan hantera stress bra. Din inställning och ditt engagemang kommer vara nyckeln till framgång i din roll och du har ambitionen att bli en av Sveriges bästa säljare.

Vi erbjuder:

HELTID (vardagar)
GENERÖS BONUSMODELL
UTBILDNING
SEMESTERERSÄTTNING

TÄVLINGAR & KONFERENSRESOR
såsom Miami & Dubai

PLACERING: Sverige runt

 

Som en i vårt säljteam erbjuds du en rolig, utvecklande och stimulerande tjänst i ett ugnt företag som genomsyras av vilja och entreprenörsskap och ledorden glädje, lojalitet och kärlek. Du kommer med oss utvecklas till Sveriges vassaste säljare inom telekom med abonnemangsförsäljning till privat och företagskunder. Vi kommer tillsätta tjänsten omgående så skicka din ansökan redan idag!

Påbörja din ansökan!


Loading...
Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL.